Nieuws

Eerste netwerkdiner was een succes

11 februari 2020

Op 30 januari 2020 organiseerden wij ons eerste netwerdiner in het hoofdkwartier van designtijdschrift WOTh. Het doel was om geinteresseerde partijen samen te brengen en verder te praten over onze nieuwe plannen. Onder de gasten waren diverse ambassadeurs, directies van (design)labels en internationale ontwerpers. Veel nieuwe ideeen zijn de revue gepasseerd. We kunnen weer aan het werk! Het diner werd verzorgd door De Creative Chef.

lees verder

Designkwartier breidt uit met Embassies of Design

14 november 2019

Embassies of Design heet de volgende stap die van Designkwartier het 1e internationale designfestival van Nederland zal maken. In 2020 (en verder) zullen we ons festival uitrollen naar de ambassades rond het Zeeheldenkwartier. Dat maakt het festival niet alleen aantrekkelijker voor internationale bezoekers, maar past ook heel logisch bij Den Haag; stad van recht en vrede: habitat voor innovatieve diplomatie en creatieve oplossingen. Meer weten over de volgende editie? Houdt de site en onze social media in de gaten.

lees verder

Aftermovie Festival Designkwartier 2018

21 juni 2018

Wat was het leuk en inspirerend, de 5e editie van Festival Designkwartier! Proef de sfeer, bekijk de hoogtepunten en luister naar het verhaal van enthousiaste ontwerpers. We hebben 3 dagen design voor jullie samengevat in een video.

lees verder